take-ionescu-scris-1

Concurs Logo-uri

Proiect multilateral Comenius "Apple Tree - Let's Plant a Smiling Apple Tree and Share the Shining Apples" CONCURS DE LOGO-URI

Începând cu 1 septembrie 2013, Scoala Gimnaziala „Take Ionescu” din Râmnicu -Vâlcea,  deruleaza Proiectul multilateral Comenius “Apple Tree – Let’s Plant a Smiling Apple Tree and Share the Shining Apples” în parteneriat cu urmatoarele tari :

  1. Turcia
  2. Cehia
  3. Estonia
  4. Olanda
  5. Ungaria
  6. Polonia
  7. Portugalia

    In cadrul acestui proiect Scoala Gimnazială “Take Ionescu” organizeaza Concurs de logo-uri, primele 5 lucrari selectate din scoala participand la selectia finala ce va cuprinde lucrari din toate cele 8 tari partenere. Lucrarea cea mai buna va deveni logo-ul oficial al proiectului si va aparea pe toate pliantele, afisele, panourile si documentele proiectului in urmatorii 2 ani.

    Cele mai reusite lucrari propuse de elevii din scoala vor fi scanate si postate pe site-ul scolii www.scoalatakeionescu.ro.
   
    Desenele se pot realiza prin orice mijloace artistice pe foi de desen sau cu ajutorul programelor  pe calculator in orice format (JPEG, PNG, GIF etc).

    Lucrarile vor fi depuse la secretariatul scolii.
    Termen limita pentru realizarea lucrarilor  –  4 OCTOMBRIE 2013.


    Toate informațiile pe care le furnizăm reprezintă responsabilitatea exclusivă a echipei de proiect, iar Agentia Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale și Comisia Europeană nu este responsabilă pentru modul în care este folosit conținutul acestor informații.
 
REZULTATE CONCURS LOGO-URI
Dati click pe imagini pentru vizualizarea celor 5 lucrari alese pentru a participa la faza finala a concursului la care participa cele 8 scoli partenere in proiect.
Sari la conținut