take-ionescu-scris-1

Școala ne unește

Școala ne unește

Agenda proiectului

  • 08.05.2019

Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea, reprezentat la disciplina Educație Fizică și Sport de inspector școlar prof. Barbut Daniel Laurențiu, a organizat, dezbaterea pe tema ”Educația ne unește”. 

În cadrul acestei dezbateri s-a prezentat viziunea sistematică a Ministerului Educației Naționale. Au fost prezentate detaliat și analizate toate elementele de noutate pe care aceasta nouă viziune le propune. Dezbaterea a avut loc în condiții optime, cadrele didactice fiind deschise și interacționând permanent, atmosfera fiind una destinsă, activ-participativă și constructivă.

  • 14.05.2019

Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea a organizat dezbaterea viziunii „Educația ne unește”, pe compartimentul Religie. Dezbaterea a fost coordonată de inspectorul școlar de specialitate, prof. Laura Marilena Lăcraru.

În cadrul prezentării viziunii Ministerului Educației Naționale, s-a pus accentul pe valorile și principiile fundamentale ale educației, precum și pe rolul și relația dintre actorii și factorii implicați în educație: școala-familia-comunitate, dar și pe obiectivele generale ale fiecărei etape din parcursul școlar obligatoriu. Au fost prezentate în detaliu „Rezultatele garantate ale învățării și modalitățile de a le obține” prin individualizarea învățării.

  • 22.05.2019

La Școala Gimnazială ”Take Ionescu” a fost organizată dezbaterea pe tema ”Educația ne unește”. În cadrul acestei dezbateri, prezidată de doamna director Soare Florina, s-a prezentat viziunea sistematică a Ministerului Educației Naționale.

Sari la conținut