take-ionescu-scris-1

Take Are Talent

În data de 16 aprilie 2019 a avut loc, la Sala Consiliului Judeţean din Râmnicu Vâlcea, Spectacolul-Concurs “Take are Talent”, ediţia a VIII-a.

Organizatorii acestui eveniment au fost elevii claselor a VIII-a ale Şcolii Gimnaziale “Take Ionescu”, coordonaţi de eleva Bucuroiu Delia, preşedintele comitetului de elevi, sub îndrumarea profesorilor coordonatori, dnele Diaconu Elena, Diaconu Iulia şi Sacerdoţeanu Marina.

Juriul a fost compus din dna Soare Florina, director al şcolii si profesor de limba română, dna Diaconu Elena, profesor de limba engleză,  dna Diaconu Iulia, profesor de geografie, dna Sacerdoţeanu Marina, profesor de limba engleza, dna Moraru Alexandra, profesor de educaţie muzicală, dl Alexandrescu Vlad, profesor de limba engleză şi eleva Bucuroiu Delia din partea Consiliului Elevilor.

În concurs au intrat 20  de numere, printre care momente de canto, pian, chitară, teatru, Zumba, desen şi street dance. Elevii participanţi au fost din clasele gimnaziale. Premiul I a fost obţinut de eleva Păunoiu Cătălina de la cl. a VII-a C, cu un număr de canto. Printre premianţi se regăsesc: trupa de street dance “The Best” formată din Roşu Teodor si Burnaz Mihail – cl a VII-a E, Cojuşneanu Paul – cl. a V-a C la pian, Ariciu Călin – cl. a VI-a D la chitară şi voce, Preoteasa Vlad – cl. a VI-a A la pian, Ciurduc-Chioralia Bianca şi Cojuşnranu Anna-Karina – cl. a VIII-a A voce şi pian.

Datorită sponsorilor, SC Boromir SRL, Fundaţia Rebenciuc Băile Olăneşti, SC Ştef Mar SRL, dar şi a donaţiilor, toţi participanţii au fost răsplătiţi cu diploma de participare, diploma de premiu/menţiune/premiu special, dar si premii in bani.

Fondurile strânse în urma acestui spectacol au fost donate copiilor de la Centrul de Plasament Ocnele Mari prin Fundaţia “Inimă pentru inimă”, cărora le-a fost dedicat evenimentul şi care s-au aflat în sală ca invitaţi speciali..             

Redactat de Diaconu Liudmila-Elena, profesor coordonator al concursului.

In data de 17 mai 2017 a avut loc, la Filarmonica de Stat “Ion Dumitrescu” din Ramnicu Valcea, Spectacolul-Concurs “Take are Talent”, editia a VI-a. Organizatorii acestui eveniment au fost elevii claselor a VIII-a ale Scolii Gimnaziale “Take Ionescu”, coordonati de eleva Lapadat Alexia Maria. Juriul a fost compus din Soare Florina, director al scolii si profesor de limba romana, Diaconu Elena, profesor de limba engleza, Pascaru Mariana, profesor de limba romana, Sacerdoteanu Marina, profesor de limba engleza si Lapadat Alexia, presedinte al Consiliului Elevilor.

In concurs au intrat 36 de numere, printre care momente de canto, pian, vioara, teatru, Zumba, salsa si dans sportiv. Elevii participanti au avut varste cuprinse intre 6(clasa pregatitoare) si 15(clasa a VIII-a) ani, castigatorul trofeului de anul acesta fiind trupa 4 Zumba Flavour (Burnaz Mihail, Sacerdoteanu Sofia, Tunaru Eva, Dragusi Iarina si Sacerdotianu Daria). Printre premianti se regasesc si Manafu Darius, Marinoiu Sofia, Monceanu Andrada, Stefan Andreea si trupa de teatru formata din elevii clasei pregatitoare E : Ponoran Razvan, Ciuca Maria si Ionescu David.

Datorita sponsorilor, SC Minet Industries SRL, SC Boromir SRL, SC Rotarexim SA, dar si a donatiilor, toti participantii au fost rasplatiti cu diploma de participare, diploma de premiu/mentiune, premii in bani si produse.

Fondurile stranse in urma acestui spectacol au fost donate domnului Ion Piloiu, fost profesor de muzica al Scolii Take Ionescu.

Redactat de Lapadat Alexia Maria, eleva in clasa a VIII-a A si coordonator al concursului

Sari la conținut