take-ionescu-scris-1

„Biblioteca Vie – Oameni de nota 10″, organizată la Biblioteca Județeană din Vâlcea.

Biblioteca Vie

Luni, 24.10.2022 ora 14:00 în cadrul unui proiect fain pentru copii și adolescenți implementat de o asociație din Vâlcea pentru elevi din Dolj și Vâlcea va avea loc o conferință cu oameni de succes, mai exact 50 de elevi capabili de performanță vor participa la „Biblioteca Vie – Oameni de nota 10″, organizată la Biblioteca Județeană din Vâlcea.

Proiectul „Performer in education” , finanțat prin Start ONG, lansat de Kaufland România și Asociația Act for Tomorrow și este implementat de Asociația Seven Steps Vâlcea. Proiectul ofera celor 100 de beneficiari elevi din județele Dolj și Vâlcea prin webminariile organizate șansa de a dobândi tehnici de obținere și menținere a performanței școlare, precum și creșterea stimei de sine, stimularea și promovarea performanțelor, dar și investirea în dezvoltarea personală a unui performer, pentru a deveni în viitor persoane de succes

Astfel, vor încerca o nouă abordare asupra eșecului, ce nu înseamnă un final ci o nouă oportunitate de a învăța ceva și a merge mai departe. Vor primi informații, despre performanța științifică chiar de la modele de succes, ce îi vor inspira. Și, de ce nu, vor putea discuta liber cu ”Oameni de nota zece” ce le vor putea povesti despre realitatea succesului .

Așa că le spunem: Start pe drumul dezvoltării!

„Performer in education” are ca parteneri ISJ Dolj, ISJ Vâlcea ea, C.N. „CAROL I” Craiova, Scoala Gimnazială „Take Ionescu” Vâlcea ea, CJEX Dolj si CJEX VALCEA vine în întâmpinarea nevoilor copiilor capabili de performanță. Până la aceasta data au avut loc patru webminari două pentru elevii de gimnaziu de la Scoala Gimnaziala „Take Ionescu” Vâlcea, si două pentru elevii de liceu de la Colegiul Național onal „Carol I” Craiova.

Poate că fiecare dintre aceștia, s-a întrebat, cel puțin odată:
➡️Ce fac dacă nu mă descurc?

➡️Am mereu emoții, cum o să le gestionez?

➡️Cum reușesc alții în viață?

➡️ Ce aș putea face în fiecare zi, pentru succesul meu?

Prin webinariile despre managementul emoțiilor și Biblioteca Vie, la care vor participa autorități locale, reprezentanti ai Inspectoratul scolar, ai Centrelor de Excelență Dolj și Vâlcea dar și alți oameni cu povești de succes, tinerii vor reuși să își răspundă la o parte dintre aceste întrebări.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut